Selver tunniga duši alla

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri mehed jäid tšehhidele igas elemendis alla.
Selveri mehed jäid tšehhidele igas elemendis alla. Foto: Toomas Huik

Tallinna Selver kaotas võrkpalli CEV Cupi sarja avakohtumise kodus Tšehhi Libereci Duklale 0:3. «Läks nagu läks,» kommenteeris peatreener Avo Keel. «Üle oma varju ei hüppa. Teeme iga päev tööd, et paremad olla. Praegune tase on reaalsus.» Kordusmäng peetakse nädala pärast võõrsil.

Dukla võttis asja külmavereliselt ning lendas kohale kaheksa mehega – et äkki alistab Selveri nõndagi. Ja kui ei alista, siis pole hullu: edasipääsuks tuleks võita kodus esmalt teine mäng, seejärel ka kuldne geim. Nagu selgus, õigustas taktika end igati – kokku hoiti hulk lennupiletiraha.

Selver ei saanud ehteestlaslikult vedama, jäi kaotusseisu 11:6, siis avanes pais pisut ning kolm järjestikust blokipunkti seadsid jalule viigi 12:12. Paraku kuulus siitmaalt edasine külalistele, sest Selver tegi patuselt palju servivigu ega saanud pallingut vastu võetud – 25:20 Duklale.

Teises geimis mängiti võrdselt seisuni 7:7, siis läks asi käest. Kui tabloole ilmusid kaotusnumbrid 7:10, vahetas peatreener Avo Keel sidemängijast poja Martti pingile, kuid Ronald Järve dirigeerimisel mäng eriti ei paranenud. Geim 25:17 Duklale. Kolmandas geimis oli mõlema osapoole särts kadunud, Dukla võttis oma 25:18.

Keel: «Meil ei ole satsis ühtegi tänavakaklejat. Kui oled nõrgem, tuleb abi otsida emotsioonist, aga mida sa otsid, kui emotsiooni ei ole. Me mängime siis, kui kõik sujub ja on lisaks õnne. Täna ei sujunud. Võidelda tulnuks, aga me ei anna endast kõike – kasvõi veri ninast välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles