Saage: Varraku ja Endeni võit on käes, nüüd tahaks ise ka saada

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (#21) ja Martin Müürsepp (paremal) 2010. aasta finaalseerias Tartu Ülikool Rocki vastu.
Kristo Saage (#21) ja Martin Müürsepp (paremal) 2010. aasta finaalseerias Tartu Ülikool Rocki vastu. Foto: Karli Saul

Rakvere Tarva tagamees Kristo Saage märkis pärast korvpalli Eesti meistriliiga finaalseeria avakohtumises Tartu Rocki alistamist, et Alar Varraku ja Heino Endeni võit on neil juba käes. Nimelt olid need treenerid ennustanud, et Tarval pole Rocki vastu finaalseerias kuigi suuri võimalusi – seeria lõppevat tartlaste võiduga 4:0 või 4:1.

«Esimesest mängust ei tasu suuri järeldusi teha – nelja võiduni mängitav seeria on päris pikk ning paberil peaks Rock olema tugevam. Usun siiski, et suudame ka koduväljakul võita,» rääkis Saage, kes ilmus mängujärgsele pressikonverentsile ülikonnas ja triiksärgis.

«Poolfinaalide ajal andsin Janis Vahterile lubaduse, et kui jõuame finaali, käin mängudel ülikonnas,» selgitas tavaliselt sportlikku rõivastust eelistav mees.

Finaalseeria esimeses kohtumises Rocki liidri Tanel Teini edukalt ahistanud ning selle kõrvalt ka ise 14 punkti visanud Saage sõnul võttis poolfinaalis TTÜ üle saadud raske võit pinged maha.

«Medal, mida ihkasime, on meil käes, nüüd saame platsil pingevabalt tegutseda,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles