Zelinski: kätte jõuab päev, mille nimel oleme kaks aastat tööd teinud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia alistas 3:1 Flora ja on meistritiitlist vaid ühe võidu kaugusel.
Levadia alistas 3:1 Flora ja on meistritiitlist vaid ühe võidu kaugusel. Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Eesti meistriliigas võib homne päev olla määrava tähtsusega, sest võidu korral Infoneti üle kindlustab Tallinna Levadia meistritiitli. Kohtumine Sportland Arenal algab kell 14.

Ka Infonetil on, mille peale mängida. 35 punktiga hoitakse tabelis hetkel kuuendat kohta, mille üle võib debüüthooajal kõrgliigas olla väga uhke. Kuid vaid punkti kaugusel on Tallinna Kalev seitsmendal positsioonil. Viimati kaotas Infonet teisipäeval Paidele 1:2.

Infonetil jäävad kaartide tõttu eemale Maksim Lipin ja Oleg Valov, Levadial puudujaid ei ole.

Levadia ründaja Rimo Hunt on sel hooajal löönud liigas 19 väravat, mis on kahe võrra enam, kui konkurent Nõmme Kalju edurivimehel Vladimir Voskoboinikovil. Meeskonnad on liigas sel hooajal kohtunud kolmel korral ning Levadia on kõikidest mängudest väljunud võitjana.

Levadia abitreener Indrek Zelinski lausus enne mängu: «Kätte jõuab päev, mille nimel oleme kaks aastat tõsist tööd teinud. Meil on all kaks head ja edukat mängu oma suurte konkurentide FC Flora ja Nõmme Kalju vastu ning üritame laupäeval kunstmurule põigates sama hea hooga jätkata. Mängijad peavad kohtumiseks Infonetiga väga tõsiselt keskenduma, sest vastane ei loovuta meile midagi niisama lihtsalt. Peame ise kolm punkti ära tooma ning mängima sama hästi, kui kõikides viimastes kohtumistes. Kogu meeskond peab olema valmis mehetegudeks!»

Ründaja Rimo Hunt lisas: «Laupäevase mängu eel pole palju öelda, kõik on niigi selge. Ootame tõsist vastasseisu Infonetiga ning peame sealt kolm punkti välja võitlema. Kogu meeskond on hooaja tähtsaimaks mänguks valmis ja ootab seda suure põnevusega!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles