Flora võttis Kuressare üle suure võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliiga võttis kolmanda koha eest võitlev Flora kindla 4:0 võidu Kuressare üle. Kodumeeskonna eest said värava kirja Brent Lepistu, Irakli Logua, Andre Frolov ja Albert Prosa.


Enne mängu:

Flora hoiab hetkel tabelis neljandat koha ning kolm vooru enne lõppu lahutab neid Sillamäe Kalevist neli punkti. Viimases voorus kohtuvad Sillamäe ja Flora just omavahel, ent kui sillamäelased enne ei libastu, on neil pronksmedalid omavahelise kohtumise ajaks juba kindlustatud.

Kuressaare on tabelis kindlalt viimane ning peab järgmisel hooajal leppima kohaga Esiliigas. Flora on sel hooajal liigas kolm korda Kuressaare juba alistanud ning löönud saarlaste võrku kokku 11 palli.

Flora peatreener Norbert Hurt: «Kunagi ei tea, mismoodi liigast väljalangemine võib mängijaid mõjutada. Ühtepidi pole midagi kaotada ja siis tullakse tuhinaga peale või siis vastupidi. Meie ikkagi valmistume tõsiseks lahinguks ja oluline on teha ise võimalikult tugev ja mõtestatud mäng, et suuta Kuressaaret võita. Mis on oluline selles mängus – kui vastane langebki madalale kaitsesse, tuleb mängida kannatlikult ja ma usun, et selles osas on meeskond oluliselt targem.»

Ründaja Albert Prosa: «Me ei tohi vastast alahinnata ja peame andma endast sada protsenti. Ei Kuressaare ega ka meie seis pole kõige parem. Kõik oleneb sellest, kuidas meie mängime ja mida me laseme neil teha. Ma usun, et kui mängime ilusat mängu, siis meil ei tohiks probleeme olla.»

Kure peatreener Sergei Zamogilnõi: «Jalgpallis juhtub mõnikord, et paremini mängiv võistkond ei võida. Kõik eeldavad, et Flora on meist kõvasti üle, aga alati on mingi võimalus, et kõik ei lähe nii nagu ennustatakse.»

Äsja raskest vigastusest taastunud kaitsemängija Edgars Butlers: «Laupäeval ootab meid ees väga raske mäng Floraga, võistkonnaga, kes tahab võita medalit. Meie jaoks on koht turniiritabelis juba selge, aga proovime näidata iseloomu ja mängida lõpuni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles