Itaalia ajaleht: Reali ja Juventuse mängu kohtunik sai karistada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali ja Juventuse vaheline kohtumine.
Madridi Reali ja Juventuse vaheline kohtumine. Foto: SCANPIX

UEFA otsustas pärast Madridi Reali ja Juventuse jalgpalliklubide mängu, mis lõppes Reali 2:1 võiduga, et sakslasest kohtunik Manuel Gräfe ei saa enam suuri mänge vilistada, vahendas Torinos baseeruv ajaleht Tuttosport.

Sakslasest kohtuniku esitus pakkus mängu järel üksjagu kõneainet ning eelkõige tekitas vaidlust Giorgio Chiellinile antud punane kaart heitluses Cristiano Ronaldoga, vahendas Soccernet.ee.

UEFA kohtunikekomisjon olevat Tuttosporti andmeil andnud Gräfele tema esituse eest väga madala skoori ning endise kohtuniku Graziano Cesari sõnul tähendab see, et Gräfet ei peeta suurte mängude vilistamiseks kõlbulikuks variandiks.

«Mingit mängukeeldu ei tule, aga on üsna kindel, et Meistrite liiga väljalangemismängude faasis teda ei näe. Grupifaasiski saab ta ainult vähemtähtsaid mänge,» lisas Cesari.

Gräfe on sel hooajal vilistanud 11 mängu ja andnud selle ajaga viis punast kaari ja määranud viis penaltit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles