Kisub tuliseks: Wilder lubab Klitškodele ja Furyle tuule alla teha

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder tahab enda kätte saada kõik raskekaalu tiitlid
Deontay Wilder tahab enda kätte saada kõik raskekaalu tiitlid Foto: AFP / Scanpix

Poksimaailm ootab, et keegi pakuks tõsiseltvõetavat konkurentsi raskekaalu valitsejatele vendadele Klitškodele. Potentsiaalne selline vastane võib olla ameeriklane Deontay Wilder.

«Loodan ühege neist kohtuda järgmise aasta esimesel poolel. Tegeleme praegu sellega. Hetkel olen ma WBC tabelis kolmandal kohal, seega läheb kõik plaanipäraselt. Võitlen kõigiga, kes mulle vastu saadetakse,» ütles karjääri jooksul kõik 29 matši nokaudiga võitnud Wilder.

«Kõigil on omad nõrgad kohad – isegi vendadel Klitškodel on nõrgad kohad! Vastased peavad need lihtsalt üles leidma,» jätkas ta.

Vladimir Klitško alistas mõni aeg tagasi ülikindlalt venelase Aleksandr Povetkini ning plaanib järgmist matši märtsis USAs. Just siis võiks toimuda oodatud lahing ukrainlasest tšempioni ja Wilderi vahel. Vitali Klitško teatas mõne päeva eest, et kavatseb kandideerida Ukraina presidendiks ning tema poksialane tulevik on küsimärgi all.

Lisaks rääkis Wilder, et varem või hiljem läheb ta kokku ka briti Tyson Furyga. «See kohtumine toimub varsti. Pinge meie vahel kasvab plaanipäraselt ning kui see saavutab kõrgpunkti, siis lähme poksiringis vastakuti. Võin temaga poksida ükskõik kus. Olen reisihimuline, globaalne võitleja, poksin igas maailma nurgas, et tõsuta legendiks.»

Wilder avaldas veel imestus selle üle, miks vendade Klitškode vastu pidevalt poksivad neist tunduvalt lühemad mehed. Wilder ise on aga tõeline vägilane - 201 cm pika mehe käte siruulatus on 213 cm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles