Massa: kavatsen ka edaspidi meeskonna korraldusi eirata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari piloot Felipe Massa teatas enne homset vormel-1 sarja India GP-d, et kavatseb mõelda eelkõige endale ning kui vaja, eirab selleks meeskonna antavaid korraldusi.

Viimati Jaapanis sõidetud GP-l andis Ferrari Massale käsu lasta meeskonnakaaslane Fernando Alonso endast mööda, ent uuel hooajal meeskonnast lahkuv Massa otsustas seda eirata. Tiimi boss Stefano Domenicali kinnitas pärast etappi, et nad ei kavatse Massat karistada ning ilmselt on brasiillane sellest indu juurde saanud.

«Ma ei pea seda ebaviisakaks, kui mul palutakse Fernando mööda lasta,» rääkis Massa Hispaania spordiajalehele Marca. «Aga nagu ka Suzuka ringrajal, sõidan ma enda jaoks. Mida ma tahan, on koguda võimalikult palju punkte, et aidata hoida konsutruktorite karika teist kohta. Proovin lõpetada parimal positsioonil, mis võimalik,» lisas piloot.

India GP sõidetakse homme, parimalt stardikohalt alustab hetkel veel kolmekordne maailmameister Sebastian Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles