Võidukas Kristal: üritan ka treenerina seitsme tiitlini jõuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia tuli kaheksandat korda Eesti meistriks ja meeskond loopis peatreener Marko Kristalit taeva poole.
Tallinna Levadia tuli kaheksandat korda Eesti meistriks ja meeskond loopis peatreener Marko Kristalit taeva poole. Foto: Toomas Huik

Esmakordselt peatreenerina Tallinna Levadia Eesti jalgpallimeistriks tüürinud Marko Kristal lauus pärast tiitli kindlustamist, et tänu Dmitri Kruglovi ja Aleksandr Dmitrijevi meeskonda tulekule loksusid pusletükid lõplikult paika.

«Väga hea ja rõõmus meel on. Selle nimel on kõvasti tööd tehtud, poisid tõesti tahtsid seda tiitlit,» lausus Kristal pärast 3:0 võitu Infoneti üle. «Ma arvan, et nad tahtsid rohkem kui konkurendid. Terve meeskond tegi seda tööd, mida neilt sai nõutud. Kruglovi ja Dmitrijevi tulek meeskonda tähendas, et saime kõik pusletükid lõpuks paika.»

Kristali sõnul uskus meeskond juba mullu, et ollakse võimelised meistriks tulema. «Siis jäi veel natuke puudu, seekord enam mitte. Otsus noorte mängijatega jätkata oli õige, nüüd nopime selle vilju. Mängijana on mul seitse meistritiitlit – üritan treenerina sellele arvestusele järele jõuda!» teatas ta lõbusalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles