Kruglov: meil vedas, et meie emotsioon ei läinud raisku

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov (paremal) ja Aleksandr Dmitrijev.
Dmitri Kruglov (paremal) ja Aleksandr Dmitrijev. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Levadia jalgpallimeeskonnaga Eesti meistriks tulnud ning meeskonna võidus üheks peakangelaseks kerkinud poolkaitsja Dmitri Kruglov hindas oma rolli sümpaatselt vaoshoitud moel.

«Tahaksin jääda tagasihoidlikuks – olen meeskonna üks liige. Püüdsin anda endast igas mängus parima ja meeskonnale midagi erilist pakkuda,» lausus poole hooaja pealt Eestisse naasnud Kruglov. «Olen rahul, et sain mängupraktikat ja uuesti mängutempot tunnetada. Kui sa ei mängi, ei vaja sind keegi. Nüüd on plaan talvel ikkagi välismaale siirduda, agendid töötavad selle nimel,» lisas ta.

Kruglovi hinnangul tõi Levadiale liigavõidu asjaolu, et nende hoog kordagi ei raugenud. «Näiteks Nõmme Kaljul oli raske, nad pidid mängima Meistrite ja Euroopa liiga mänge. Meil vedas, et meie emotsioon ei läinud raisku. Hea meel, et õnnestus tiitel kaks vooru enne lõppu kindlustada. Mis meile ikkagi võidu tõi? Lõime tavaliselt ühe värava vastastest rohkem!» naljatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles