Beckham: kuulus olla on sürreaalne privileeg

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham tennise US Openi finaali jälgimas
David Beckham tennise US Openi finaali jälgimas Foto: SCANPIX

Kevadel sportlaskarjääri lõpetanud Inglismaa jalgpalli elav legend David Beckham rääkis intervjuus The Timesile, et sporti vaadates tunneb ta hinges kahetsust, kuna tema enam suures mängus kaasa lüüa ei saa. Lisaks arutles ta kuulsaks olemisest tingitud privileegide üle.

38-aastane Beckham rääkis intervjuus, et varem ei olnud tal piisavalt aega oma perekonnaga olla, kuid nüüd teeb ta kaotatud aega tasa. «Olin oma karjääri ajal nii palju aega eemal. Kui olen koos nendega (oma nelja lapsega) tunnen, et peame tegema nii palju asju kui võimalik.»

Beckham rääkis, kuidas ta on hakanud kodus süüa tegema – tema eriroaks on risotto. AC Milanis mängides võttis ta kuue kuu jooksul Itaalia kokakunsti kursuseid.

Maailmakuulus endine jalgpalliäss tunnistas, et sporti on tal hetkel raske vaadata. «Tunnen alati kahetsust, kui ma sporti vaatan. Tunnen, et ma ei osale enam mitte üheski suures mängus. Arvatavasti on need tunded pärast tippspordist loobumist paratamatud,» arutles ta.

Beckhami rääkis ka maailmakuulsa seltskonnainimese rõõmudest ja muredest: «Ükskõik millal ma kodust välja lähen, siis hakkavad inimesed mind pildistama. Ma ei kurda selle üle, sest kuulus olla on tõeline privileeg – saan teha kõiki asju, millesse ma usun. Kuid vahel võib kuulsus olla sürreealne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles