Venno tegi Venemaa superliiga avakohtumises supermägu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Liis Treimann

Eesti võrkpallikoondislane Oliver Venno on Venemaa meistrivõistluste superliiga esimese mänguvooru lõppedes maailma tugevaima võrkpalliliiga suurim skooritegija. Permi Prikamje võidumängus Nižni-Novgorodi Gubernija üle lõi eestlane maha 29 palli. Möödunud hooaja viieteistkümnes meeskond võitis paremuselt neljandat võõrsil 3:2 (28, -14, 22, -14, 11).

Võiduka meeskonna edukuselt teine punktitooja oli Pavel Sahharov 10 punktiga, vastasmeeskonnale tõi Igor Tjurin parimana 12 punkti. Tahapoole jäid kõik eilsed ja tänased Venemaa koondislased, samuti nimekad välismängijad. Resultatiivsuselt teine oli 26 punktiga Aleksei Tšeremissin (Surguti Gazprom-Jugra), vahendas volley.ee.

Venno tõi kõik oma punktid rünnakul, mis osundab heale koostööle äsja meeskonnaga liitunud sidemängija Dmitri Kovaljoviga. Vene U-23 koondise kapten tõstis Vennole 50 korda, Venno rünnakuprotsent oli 58, kasutegur +16. Servil eksis ta 18 pallingu juures neli korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles