Bengals rebis Jetsi ribadeks, Hunt oli osaline

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals sai võimsa võitdu, kui alistas New York Jetsi 49:9. Bengalsi mängujuht Andy Dalton viskas viis touchdowni. Hunt sai teisel poolajal tõhusalt mänguaega, kirja vastase mahamurdmise ning kommentaatoritelt kiita – et on Eestist, tugev ja jookseb kiiresti.

Vaevalt, et nüüd saab Bengalsi quarterbacki, Daltoni, võimed kahtluse alla seada. Jetsi vastu oli ta tulikuum. Esimesel veerandajal lennutas ta palli väravaalasse Marvin Jonesile ja Jermaine Greshamile ning viis meeskonna 14:0 juhtima.

Teisel veerandajal sai Jets kirja kaks 3-punktist löögiväravat, kuid Bengals kaks touchdowni, mõlemad Jonesile – 28:6.

Kolmanda veerandaja alguses lõikas Bengalsi kaitsja Chris Crocker Jetsi söödu vahelt ning jooksis touchdowni. Jets vastas löögiväravaga. Siis oli taas Daltoni aeg. Esmalt pikk sööt A.J. Greenile ja siis touchdown... kellele veel kui Jonesile! Ja siis asus hullama teine Jones, Adam Jones, kes lõikas vahelt söödu – 49:9. Seepeale võttis Bengals Daltoni pingile ning veeretas mängu vaikselt lõpuni.

Pärast kaheksat vooru juhib Bengals AFC North divisjoni ülivõimsalt 6 võidu ja 2 kaotusega. Cleveland Browns kaotas Kansas City Chiefsile 17:23 ja neil on kirjas 3 võitu, 5 kaotust. Pittsburgh Steelers (1-6) jäi alla Oakland Ridersile 18:21, Baltimore Ravensil (3-4) oli vaba nädal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles