Ojamaa ja Legia kerkisid viigimängust hoolimata liiga liidriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) Eesti koondise vormis.
Henrik Ojamaa (vasakul) Eesti koondise vormis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Henrik Ojamaa ja Varssavi Legia ei suutnud Poola kõrgliiga 13. voorus Poznani Lechi vastu enamat 1:1 viigist, kuid tõusid sellest hoolimata liidrikohale tagasi.

Väravateta avapoolaja järel tegid meeskonnas skoori kohe teise algul: 47. minutil läks võõrsil mänginud Legia kohtumist 1:0 juhtima, vaid kolm minutit hiljem aga Lech viigistas, vahendas Soccernet.ee.

Järgnenud minutitel omas Legia mitut head võimalust, millest üks langes ka Henrik Ojamaa jalge ette. Algrivistuses alustanud ja 86. minutil välja vahetatud eestlane ei suutnud seda aga ära kasutada, andes vastaste väravavahile võimaluse tõrjumiseks.

Viik kergitas Legia 13 vooru järel siiski uuesti liidrikohale, mille reedel haaras Sergei Mošnikovi tööandja Zabrze Gornik. Meeskonnad on kogunud võrdsed 28 punkti, kuid Ojamaa klubi omab konkurendist kuue võrra paremat väravate vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles