Treener teeskles klubivahetuse nimel oma lapse surma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Kreeka naiste käsipalli esiliigas palliv Patrase võistkond jäi hiljuti ilma peatreener Ivan Cop’ist, kuna viimane pidi väidetavalt oma tütre surma tõttu Kreekast lahkuma. Peagi selgus, et mees oli saanud Bosnia ja Hertsegoviinast lihtsalt parema tööpakkumise.

Patrase võistkonna presidendi Andreas Kongase sõnul väitis Cop, et tema tütar sai autolt löögi, langes seejärel koomasse ja lõpuks suri. Cop rääkis antud lugu kogu võistkonna juuresolekul ning nii otsustas klubi osta talle kiiresti lennukipiletid, et Cop saaks kodumaale Sloveeniasse sõita, kirjutab AFP.

Järgmisel päeval jõudis aga Kongaseni informatsioon, et Cop oli neile lihtlabaselt valetanud, kuna ta oli saanud pakkumise Bosnia ja Hertsegoviina klubist FK Borac Banja Luka.

«Ma sain vastava informatsiooni oma sõbralt ja ma ei suutnud seda usukuda,» rääkis Kongas. «Rääkisin Cop’iga telefonis üle poole tunni, et aru saada, miks ta niimoodi käitus. Ta ei vastanud mulle ka, miks ta oma lapse kohta niimoodi valetas.»

Kongase sõnul on nad vastava info edastanud juba ka rahvusvahelisse alaliitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles