Rehemaa olümpiaettevalmistus sarnaneb Šmigun-Vähi omaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa.
Aivar Rehemaa. Foto: Nordic Focus

Eelmisel talvel Eesti edukaimaks murdmaasuusatajaks kerkinud Aivar Rehemaa valmistub praegu hoogsalt veebruaris toimuvateks Sotši taliolümpiamängudeks, reedel Ramsau mäestikulaagri lõpetanud Rehemaa lendas laupäeva hommikul kohe Türgi päikese alla olümpiatalveks no. Patareisid laadima, kirjutab ERR Sport.

«Kuna olümpiamängud on kõrguse peal (võistluspaigad on 1500 m kõrgusel merepinnast), siis eelmisel aastal sai sellega alustatud, et vähe rohkem üritasime mäestikus olla ja kevadel, kui laagreid planeerisime, oli selge siht, et peab rohkem mägedes olema, kui tahad konkurentsis olla,» rääkis Rehemaa ETV spordisaatele.

Ettevalmistus on paljuski sarnane Kristina Šmigun-Vähi omaaegse kavaga, ka see enne lumelaagrit lõunasse minek. «Eks need rajad, mis on enne edukalt sissekäidud, sealt on palju õppida, nii treeningul kui puhkusel. Üritame sel aastal teha kõik niimoodi, et kevadel saaks öelda, et saime teha kõik nii, nagu vaja,» sõnas Rehemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles