Mourinho pahameel: mängukalender soosib Arsenali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho teatas enne homset liigakarika kohtumist linnarivaali Arsenaliga, et kalendri koostajad soosivad vastasmeeskonda.

Chelsea mängis alles eile liigas Manchester Cityga, Arsenal pidas oma liigakohtumise päev varem. Mourinho arvates pidanuks karikamäng aga toimuma kolmapäeval, et mõlemad meeskonnad saaksid piisavalt puhata. «Saame pakkuda sellist mängu, mida need, kes kohtumise teisipäevale määrasid, ilmselt tahtsidki,» ironiseeris Mourinho Telegraphi vahendusel. «Kui nad tahavad näha suurt mängu, siis seda me pakkuda ei saa. Kui nad tahavad näha samu mängijaid, kes mängisid pühapäeval, siis seda ei juhtu.»

Portugallase meelest saab päeva võrra puhanum Arsenal tema hoolealuste ees selge eelise. «Kui nad tahavad, et Arsenal karika võidaks, siis on hästi läinud, sest kahe Londoni klubi vaheline suur mäng peaks toimuma kolmapäeval, mitte teisipäeval,» kuulutas Mourinho, visates ühtlasi nalja ka enda ja Arsenali peatreeneri Arsene Wengeri vaheliste suhete teemal, mis on väidetavalt varasemast palju sõbralikumad. «Meil pole omavahel mingeid probleeme. Kui te nüüd just ei ütle, et tema on sellise ajakava taga. Sest siis…»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles