30 miljonit maksnud jalgpallitähe karjääri takistab keeleoskamatus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Lamela (valges).
Erik Lamela (valges). Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskond ostis suvel AS Romast 30 miljoni naela eest poolkaitsja Erik Lamela, kuid on nüüd sunnitud tunnistama, et keelebarjääri tõttu on noore argentiinlase elu osutunud klubis oodatust raskemaks.

Lamela on Spursi eest platsile pääsenud kaheksas kohtumises, kuid pole näiteks Inglismaa meistriliiga mängudes veel kordagi algkoosseisu kuulunud. Samuti pole tal veel Tottenhami eest ainsatki väravat kirjas.

«Roberto Soldado oskas siia tulles vähemalt natukenegi inglise keelt, nii et temaga oli lihtsam,» viitas Spursi peatreener Andre Villas-Boas klubi teisele suvisele suurostule. «Erikul on raskem, aga me aitame teda kõvasti ja sel nädalal jõudis ka tema perekond siia. Erik teab, et ta pole praegu näidanud veel pooltki sellest, mida suudab. Aga ta mõistab, et peab oma koha pärast koosseisus võitlema,» lisas Villas-Boas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles