Lakersi peatreeneri kinnitus: Kobe Bryant pole naasmiseks veel valmis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

NBA liigas palliva Los Angeles Lakersi korvpalliklubi peatreener Mike D'Antoni kinnitas enne täna öösel algavat uut hooaega, et meeskonna superstaar Kobe Bryant pole veel mänguvalmis.

Bryant vigastas eelmise aasta kevadel oma Achilleuse kõõlust ning käis jalaga operatsioonil. Suvel taastumisega tegelenud Bryantit oodati pikisilmi uue hooaja avamänguks tagasi, ent hiljuti hooajaeelsel mängus Hiinas proovis Lakersi staar jooksusamme teha ning see andis tagasilöögi. Seega D'Antoni kinnitusel Bryantit veel väljakule pole oodata.

«Ei,» ütles Lakersi juhendaja kindlalt, kommenteerides võimalust, et Bryant on tänaseks mänguvalmis. «Jumal, ma tean, et ta on supermees, aga mitte nii võimas. Ta pole veel korralikult joosta saanud,» lisas D'Antoni.

Hetkel pole selge, kui kaua Bryanti paranemine aega võtab ja millal ta meeskonda taas aidata saab. Hooaeg algab Lakersi jaoks täna mänguga linnarivaali Clippersi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles