Pahane Pellegrini võib Hartist teha pingipoisi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart pärast mängu Manchester Cityga.
Joe Hart pärast mängu Manchester Cityga. Foto: SCANPIX

Briti ajalehe The Mirror väitel on Manchester City jalgpalliklubi peatreeneril Manuel Pellegrinil plaan meeskonna senine esiväravavaht Joe Hart pingile istutada ja hakata tema asemel kasutama hoopis Costel Pantilimoni.

Pellegrinil on väidetavalt lõplikult kõrini saanud Harti eksimustest, millest viimane kinkis pühapäevases liigamängus Chelseale 2:1 võidu, sest Hart ning keskkaitsja Matija Nastasicei mõistnud üksteist ja kui Hart oli üsna rumalalt värava eest välja tulnud, sai Fernando Torres lüüa vajaliku võiduvärava. Pärast mängu avaldas Pellegrini ka oma pahameelt. «Kuidas (Hartil) on seis tema enesekindlusega? Tema enesekindluse kohta peate temalt küsima. Kaotame rumalalt punkte,» rääkis Pellegrini.

Nüüd ongi The Mirrori andmetel City juhendajal plaan panna homses Capital One karikasarjas oma meeskonna puurisuule seisma hoopis varuväravavaht Pantilimon. Ametlikult Pellegrini kommeteerinud pole, kas senise nr 2 väravavahi hea esituse korral saab Hartist pingipoiss või mitte.

Homme kohtub City karikasarjas Newcastle Unitediga, laupäeval ootab neid ees liigamäng Norwich Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles