FIFA president mõnitas Cristiano Ronaldot

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurijate küsimustele peab vastama ka FIFA president Sepp Blatter.
Uurijate küsimustele peab vastama ka FIFA president Sepp Blatter. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht Marca avaldas video, milles maailma jalgpalliliidu (FIFA) president Sepp Blatter räägib Hispaania suurklubide Barcelona ja Madridi Reali tähtmängijatest Lionel Messist ning Cristiano Ronaldost. Mõlemad maailmakuulsad mängumehed saavad kiita, ent seda omapärasel moel.

«Lionel Messi on hea poiss, kellesugust pikka last tahaks saada iga isa ja ema,» viskas Blatter alustuseks nalja Messi üle, kes on tuntud oma lühikese kasvu poolest. «Ta on väga kiire, mängib hästi, teeb tantsuliigutusi - ta on väga hea poiss,» kiitis FIFA president edasi.

Ronaldo kohta arvas Blatter, et portugaallane on kui mänguväljakul liikuv komandör, kellel on kindel missioon. «Ühel kulub juuksurile rohkem raha kui teisel,» lisas Blatter Ronaldo ja Messi võrdluses vihjena asjaolule, et Reali superstaar on tuntud oma hoolitsetud välimuse poolest.

Kokkuvõttes lisas Blatter, et ta ei oska otsustada, kumb nimetatud mängijast on parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles