48-aastane Hopkins tahab poksi supermatšis kohtuda Mayweatheriga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr. of the U.S. celebrates his victory over WBC/WBA 154-pound champion Canelo Alvarez at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada, September 14, 2013. Alvarez was previously undefeated in 42 fights. REUTERS/Steve Marcus (UNITED STATES - Tags: SPORT BOXING TPX IMAGES OF THE DAY)
Floyd Mayweather Jr. of the U.S. celebrates his victory over WBC/WBA 154-pound champion Canelo Alvarez at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada, September 14, 2013. Alvarez was previously undefeated in 42 fights. REUTERS/Steve Marcus (UNITED STATES - Tags: SPORT BOXING TPX IMAGES OF THE DAY) Foto: STEVE MARCUS/REUTERS

Nädalavahetusel peetud poksimatšis oma poolraskekaalu maailmameistritiitlit kaitsnud 48-aastane Bernard Hopkins rääkis pärast matši, et tahaks poksiringis kindad kokku lüüa kergekeskkaalu meistri Floyd Mayweatheriga.

Hopkins kinnitas pärast Karo Murati alistamist, et tahaks kunagi kohtuda legendaarse Mayweatheriga, hoolimata sellest, et nende kaaluklassid pole samad. Selleks, et võitmatuna püsiva Mayweatheriga kohtuda, on Hopkins valmis kaalust alla võtma. 48-aastane Hopkins avaldas arvamust, et kui tema ja Mayweatheri matš toimuks, oleks tegemist sama legendaarse üritusega nagu seda oli poksisõpradele tuntud legendaarne 1985. aasta kohtumine Marvin Hagleri ja Thomas Hearnsi vahel.

Mõlema poksija promomisega tegelev Golden Boy Promotionsi tegevjuht Richard Schaefer kinnitas, et kahe legendi matš võib tõepoolest toimuda. «See võib juhtuda. Mulle meeldib selle turunduslik pool, tõesti meeldib,» rääkis Schaefer. «Bernard läheneb vanuselt 50. eluaastale ja Mayweather läheneb matšinumbritele 50:0... Me kõik teame, et Rocky Marciano läks pensionile, kui tema kontos oli 49 võitu ja 0 kaotust. Seega Floyd läheneb numbrile 50 ja sama teeb Hopkins. Eks näeme, mul on plaan olemas,» lisas meeste promootor.

Schaefer lisas, et lõpliku otsuse matši toimumise kohta langetab Mayweather, kes ise oma matšide üle otsustab ning agentuurile vaid ürituste reklaamimise on usaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles