Oktoobrikuu parimateks valiti Hunt ja Kristal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt.
Rimo Hunt. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpalli meistriliiga oktoobrikuu parimaks mängijaks valiti Rimo Hunt ning treeneriks Marko Kristal.

Levadia jaoks oli väga edukas kuu, sest meeskond pidas oma 15. sünnipäeva, edenes karikasarjas järgmisesse ringi, võitis kõik neli liigakohtumist ja kindlustas Kristali juhendamisel Premium liiga võidu. Hunt lõi Levadia neljas oktoobris toimunud liigamängus neli väravat. Ta on ka liiga suurim väravalööja, juhtides vastavat edetabelit 19 tabamusega.

Kristali jaoks oli see kolmandaks auhinnaks sellel hooajal. Endine Eesti koondislane valiti parimaks treeneriks ka märtsis ja augustis. Hundi jaoks oli see teine õnnestumine, lisaks oli ta kuu parim aprillis.

Esiliigas valiti parimaks treeneriks Kiviõli FC Irbise juhendaja Erik Šteinberg. Parimaks mängijaks osutus Tartu JK Tammeka II esindav 19-aastane horvaat Silvio Philips.

Esiliiga B parim treener oli Viktor Neštšeretnõi (Tallinna JK Dünamo) ning parim mängija Andrei Škaleta (Kohtla-Järve JK Järve).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles