Ancelotti selgitas Madridi Realis toimuvat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti külastas Hispaanias üht raadiosaadet ning kommenteeris mitmeid meeskonnaga seotud olulisi küsimusi.

Nädalavahetusel peetud liigamängus jäi Real 1:2 alla suurimale kodusele rivaalile FC Barcelonale ja Ancelotti võttis mängu kommenteerides vastutuse endale. «Kui Real kaotab, olen mina esimene süüdlane,» kinnitas Ancelotti.

Pärast Barcelona mängu palju kirgi kütnud kohtunikutöö kohta lisas Reali juhendaja, et tema vilemeest otseselt ei süüdista. «Kohtunikud teevad samamoodi vigu nagu mängijad. Ühes olukorras tegi kohtunik vea, aga ma ei usu, et see meilt võidu röövis,» jäi Ancelotti diplomaatiliseks.

Samuti rääkis Reali loots raadiosaates meeskonna suvisest suurostust Gareth Bale'ist, kelle peale Hispaania meedia oli pärast laupäevast mängu pahane, sest väidetavalt 100 miljonit eurot maksnud mängumees pole suutnud oma kõrget hinda õigustada. «Gareth Bale ei ole üleliia hästi mänginud, aga temasuguse kaliibriga mängumees vajab aega kohanemiseks,» kaitses Ancelotti oma hoolealust.

Lisaks selgitas Reali peatreener, et kuigi hooaja algus pole tema meeskonnal võib-olla möödunud oodatult hästi, on oodata mänguvormi paranemist. «Oleme mõnda asja muutnud ning proovime mängida nii, et pall oleks rohkem meie valduses. Praeguse mängupildiga me loomulikult kodust liigat ega Meistrite liigat ei võida,» lisas Ancelotti.

Hispaania liigas on Real hetkel hoidmas kolmandat kohta, Meistrite liiga alagrupis ollakse täiseduga B-alagruppi juhtimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles