LeBron James pole rahul, et Heat saab täna meistrisõrmused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: SCANPIX

Miami Heati mängijad saavad tänasel uue hooaja avakohtumisel Chicago Bullsi vastu kätte oma eelmise aasta meistritiitlisõrmused, ent see ei meeldi meeskonna suurimale staarile LeBron Jamesile.

Kuigi Heat alistas eelmise hooaja finaalseerias San Antonio Spursi 4:3 juba suve alguses, antakse neile sõrmused kätte alles tänasel mängul, kui Heat mängib Bullsiga. Jamesi arvates võib see tema meeskonnakaaslastele osutuda liiga suureks segavaks faktoriks.

«See saab olema raske,» kommenteeris James asjaolu, et pärast sõrmuste saamist tuleb ennast taas häälestada kohtumisele Bullsi vastu. «Ent see on, mis see on, me ei saa seda muuta. Oleksime loomulikult tahtnud selle eest hoolt kanda varem,» selgitas James.

Eelmise aasta võitjad kohtuvad täna Bullsiga, kelle ridadesse oodatakse tagasi pikalt vigastusega kimpus olnud Derrick Rose'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles