Ribery seksiskandaalist: see tegi mu perele haiget

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery
Franck Ribery Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondise staar Franck Ribery, keda süüdistatakse alaealise prostituudiga magamises, kommenteeris esimest korda avalikkuse ees juhtunut.

Praeguse seisuga ähvardab Prantsusmaa jalgpalluritest karistus Franck Riberyd ja Karim Benzemat, kuna väidetavalt ostsid nad Maroko päritolu Zahia Dehari käest teenuseid, kui viimane oli veel alaealine.

27-aastane Ribery andis intervjuu Prantsusmaa telekanali TF1 saatele Telefoot. Lisaks jalgpalliteemalistele küsimustele puudutati ka seksiskandaali. «See tegi mu perele haiget,» tunnistas Ribery. «Ja see tegi haiget kõikidele mu lähedastele. Aga rohkem ei tahaks ma midagi öelda.»

Ribery on politseile tunnistanud, et oli Dehariga vahekorras, ent kinnitas, et ei teadnud, et neiu oli alaealine. Kui kohus mõistab Ribery süüdi, on maksimumkaristus kolm aastat vanglas ning 45 00 euro suurune rahatrahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles