Tartu jooksumaratonile stardib üle 3300 spordisõbra

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Jooksumaraton.
Tartu Jooksumaraton. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Juba sel pühapäeval stardivad tuhanded jooksjad ja kepikõndijad 28.Tartu Jooksumaratonile. Tänase seisuga on oma nime kirja pannud rekordiliselt 3367 spordisõpra 11 riigist, kes on otsustanud läbida 23km või 10km raja.


Spordihuvilisi ootab ees juba tuttav rada, mis saab alguse Otepääl Tehvandi Spordikeskuse staadionil ja mille finišijoon ületatakse Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses.

SEB 28. Tartu Jooksumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu sõnul on muutunud spordisõprade paremat teenindamist silmas pidades parkimis- ja bussipiletite müük.

«Nii bussipileti kui ka finišiparkla pääsme võiksid spordisõbrad soetada eelmüügist, sest niimoodi saavad korraldajad muuta transpordi korralduse märgatavalt kiiremaks ja mugavamaks. Võimalusel soovitame kasutada eribusse või jagada autot sõpradega,» räägib Karu plaanist muuda võistluspäeva liikluskorraldus sujuvamaks.

Nii finišiparkla pääsme kui eribusside pileti saab osta Piletilevi müügipunktidest ja 28. Tartu Jooksumaratoni võistluskeskusest Eesti Maaülikooli Spordihoones.

Parklapääset veebist ostes saab vastava kinnituse välja printida, võistluskeskusest soetatud pileti puhul tuleb saadud aknakleebis auto tuuleklaasile kleepida. Kõik eelmüügist parklapääsme ostnud saavad jätta auto finišiparklasse ja sõita kogu autos viibinud seltskonnaga Otepääle starti tasuta eribussiga. Selleks tuleb pileti ostmisel registreerida sõitjate arv ning sõidu algus- ja lõpp-punkt.

Finišist tagasi Tartusse ja Otepääle toimub bussitransport jooksva graafikuga ning selleks eelregistreerida ei ole vaja.

Bussid 23km starti väljuvad Tartust Vanemuise alumisest parklast 8:30, Elva Konsumi parklast 9:15 ja Elva finišiparklast 9:30. 10km läbijatele mõeldud bussid ootavad sõitjaid Tartus 10:00 ning Otepääl Tehvandi busside parklas 10:30 (võistlejad) ja 11:15 (pealtvaatajad).

Täna lõpeb ühtlasi soodusregistreerimine SEB 28. Tartu Jooksumaratonile. Oma nime saab kirja panna Klubi Tartu Maratoni kontoris (Laulupeo pst. 25, Tartu), nende kodulehel www.tartumaraton.ee ja Hawaii Expressi kauplustes üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles