Brasiilia ründestaar hakkabki esindama Hispaania jalgpallikoondist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa.
Diego Costa. Foto: SCANPIX

Madridi Atletico jalgpalliklubi ründestaar Diego Costa teatas Rahvusvahelisele Jalgpalli Liidule FIFA-le ja Brasiilia Jalgpalli Liidule, et ta soovib edaspidi esindada Hispaania koondist.

Costa kutsuti hiljuti Brasiilia koondise juhendaja Luis Felipe Scolari poolt novembris toimuvateks sõpruskohtumisteks koondisesse, kuid Costa lükkas selle kutse tagasi, kirjutab AP.

Hispaania Jalgpalli Liit teatas samas, et Costa andis brasiillastele teada, et ta ei soovi neid esindada ja tema sooviks on selga tõmmata Hispaania koondise särk.

Hispaania alaliidu teatel plaanib koondise juhendaja Vicente del Bosque kutsuda Costa koondisesse juba 15. ja 19. novembril toimuvateks sõprusmängudeks Angoola ja Lõuna-Aafrika Vabariigiga.

Brasiilias sündinud 25-aastane Costa on alates 2007. aastast elanud Hispaanias ja tänavu suvel sai mees ka sealse kodakondsuse. Käimasoleval hooajal on Costa La Liga suurim väravakütt 11 tabamusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles