O’Sullivan šokeeris taas snuukrimaailma

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Snuukri valitsev maailmameister suudab alati publikut šokeerida – vahet pole, kas ta kaotab, võidab või ei mängi üldse. Hiinas toimuval turniiril sai valitsev maailmameister teises ringis üllatuskaotuse Liang Wenbolt.

Kaotuses iseenesest ei olegi midagi eriti imelikku, aga see viis, kuidas O’Sullivan mängu kaotas on märkimisväärne. Ta alustas kohtumist suurepäraselt ja sai esimestes freimides kirja 120 ja 121 punkti. O’Sullivan juhtis kohtumist juba 3:0 ning osades kihlveokontorites peeti hiinlase võiduvõimaluseks 1/250. Ja nii just läkski.

O’Sullivani võit tundus veel kindlam seisul 4:1, kuid seejärel kaotas britt viis freimi järjest ja võttis vastu 4:6 kaotuse. O’Sullivanile maksis kätte üks tema vähestest nõrkustest – üks viga viis snuukri elava legendi mänguisu ning sellele järgnes palju lihtsaid ning lapsikuid eksimusi.

Lisaks O’Sullivanile langes konkurentsist ka kahekordne maailmameister Mark Williams, kes kaotas 2:6 norralasele Kurt Maflinile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles