Uusi süüdistusi saanud Pistoriuse seis muutus veel keerulisemaks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius
Oscar Pistorius Foto: SCANPIX

Endine maailmakuulus invasportlane Oscar Pistorius on kohtu ees, kuna tappis selle aasta 14. veebruaril oma kallima Reeva Steenkampi. Nüüd lisatakse mehe mõrvasüüdistusele veel kaks tulirelva väärkasutamise juhtumit.

Lõuna-Aafrika meedia kohaselt käivad süüdistused kahe juhtumi kohta, kus Pistorius avalikus kohas tule avas. Ühel juhul tulistas Pistorius liikuva auto aknast ning teisel juhul avas ta tule ühes Johannesburgi restoranis. Prokuröri sõnul on nende kahe intsidendi jaoks vajaduse korral üle saja tunnistaja.

Pistorius astub kohtu ette taas märtsis. Teda süüdistakatse oma kallima Reeva Steenkampi tahtlikus tapmises. Sportlane ise väidab, et pidas naist murdvargaks ja ta ei teadnud täpselt, keda ta tulistab.

Uued süüdistused muudavad Pistoriuse seisu veel keerulisemaks. Süüdimõistmise korral ootab teda eluaegne vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles