Klopp pikendas Dortmundiga lepingut

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp allkirjastas lepingupikenduse, mille järgi juhib ta meeskonda 2018. aastani.
 

Eelmisel hooajal Dortmundi Meistrite liiga finaali tüürinud Kloppi eelmine leping oleks lõppenud 2016. aastal, ent kuulujuttude järgi olid sakslasest huvitatud mitmed Euroopa suurklubid. Klopp ise on kinnitanud, et on Dortmundis eluga rahul ning värsked uudised lepingupikenduse kohta ilmselgelt kinnitavad seda.

«On suur au, et mitmed teised klubid minu tööd Dortmundis hindavad, kuid ma ei ole selline inimene, kes arvaks pidevalt, et rohi on mujal rohelisem. Oluline on olla õiges kohas ning tunnen, et Dortmund on minu jaoks just see paik,» selgitas Klopp.

Dortmund on hetkel koduses liigas hoidmas teist kohta, tiitlikaitsja Müncheni Bayern on esikohal ning vaid ühe punkti kaugusel. Meistrite liigas on meeskond kahest mängust kirja saanud kaks võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles