Kanguri klubi peatreener enne mängu Realiga: seisud on põnevad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luca Banchi.
Luca Banchi. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri koduklubi Milano Olimpia peab homme oma kolmanda kohtumise Euroliigas, kui külla sõidetakse Madridi Realile. Peatreener Luca Banchi sõnul on seisud enne mängu üsna põnevad.

Olimpia meeskond sõidab Hispaaniasse endiselt ilma Angelo Gigli ja Kangurita. Puusavigastust raviv Alessandro Gentile ja vasaku jala hüppeliigesele liiga teinud Keith Langford sõidavad küll tiimiga kaasa, ent nende kasutamise võimalus on veel lahtine.

«Graafik saadab meid Madridi väga huvitavaks mänguks. Praegusel hetkel oleme oma arengutes väga erinevates faasides. Meie muutsime oma meeskonda sel suvel palju, nemad ei muutnud peaaegu mitte midagi,» rääkis Banchi. «Nad püsivad sel hooajal võitmatuna nii Hispaania liigas kui euroliigas. Nad on väga andekad ning oskavad hästi mängida lahtist mängu, seega saab olema oluline, et meie kontrolliksime tempot ja teeksime võimalikult vähe vigu. Lähme küll mängule ilma mõne põhimeheta ja meid vaevavad ka mõned vigastused, aga samal ajal on meeskonnal suur soov ennast proovile panna just parimate vastu, et saada aru, millises seisus me oleme ja mida peame tegema, et paremaks saada,» lisas Banchi.

Olimpial on seni Euroliigas kirjas võit ja kaotus, Realil kaks võitu. Samas alagrupis mängival Siim-Sander Vene koduklubil Kaunase Žalgirisel seni võiduarvet avada pole õnnestunud, täna kohtutakse Strasbourgi meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles