Video: Ronaldo vastas FIFA presidendi mõnitusele omapärase väravatähistusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo väravat tähistamas.
Cristiano Ronaldo väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi superstaar Cristiano Ronaldo andis eilses Hispaania liiga võidumängus Sevillaga vastulöögi maailma jalgpalliliidu (FIFA) presidendile Sepp Blatterile, kes nädala alguses avalikustatud videos Ronaldo kohta kommentaare jagas.

Blatter kommenteeris nii Ronaldot kui Barcelona ründeässa Lionel Messit ning andis mõista, et Ronaldo hoolitseb võib-olla liiga palju oma välimuse eest. «Ühel kulub juuksurile rohkem raha kui teisel,» vihjas Blatter. Lisaks avaldas FIFA president arvamust, et kui Messi on väljakul liikuv ja kiire mängija, siis Ronaldo käitub kui sõjaväelise missiooniga komandör.

Ronaldo, kes oli Blatteri kommentaaridest häiritud, vastas FIFA presidendile eile ühe väravatähistusega, kui tegi pärast tabamuse löömist just sõjaväes kasutusel oleva tervituse.

Real alistas eilses sündmusterohkes kohtumises Sevilla seisuga 7:3, Ronaldo kõmmutas kolm väravat, Gareth Bale ja Karim Benzema lisasid mõlemad kaks. Sevilla poolt sai kaks korda jala valgeks Ivan Rakitic, ühe värava lisas Carlos Bacca.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles