Beckham: ManUst lahkudes ei suutnud ma kaks aastat nende mänge vaadata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham veel ManU ridades mängimas.
David Beckham veel ManU ridades mängimas. Foto: SCANPIX

Maailmakuulus jalgpallur David Beckham rääkis oma karjääris saabunud ajast, kui ta pidi lahkuma Inglismaa suurklubi Manchester Unitedi ridadest ning ütles, et see oli tema jaoks äärmiselt laastav.

Beckham mängis ManU ridades aastatel 1993-2003 ning siirdus siis Hispaaniasse Madridi Reali. Legendaarse mängumehe enda sõnul oli see väga raske kogemus.

«Sain aru, et minu unistus jätkata mängimist ManUs oli läbi saanud ja pidin valima uue meeskonna. Olin õnnelik, et Madridi Real mind tahtis, aga ausalt öeldes ei suutnud ma kaks aastat vaadata ühtegi Manchester Unitedi mängu. Olin lahkumisest nii löödud,» rääkis Beckham.

«Oli väga raske lahkuda ja leppida sellega, et ma polnud enam seal,» lisas ManU eest 265 korral väljakul käinud ja 62 väravat löönud Beckham.

Hiljuti oma elulooraamatu avaldanud endine Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson kirjutas oma teoses, et Beckham pidi klubist lahkuma seetõttu, et hakkas ennast temast paremaks pidama ega suutnud oma potentsiaali ära kasutada.

Kümne aasta jooksul võitis ikooniks kujunenud Beckham ManUga kuus Inglismaa liiga tiitlit, kaks Inglise karikat ning ühe Meistrite liiga tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles