Robinho taas Brasiilia koondises, Kaká nimekirjast väljas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robinho saab taas selga tõmmata Brasiilia koondise särgi.
Robinho saab taas selga tõmmata Brasiilia koondise särgi. Foto: SCANPIX

Järgmisel suvel jalgpalli MM-finaalturniiri võõrustav Brasiilia peab novembris kaks sõpruskohtumist, kus vastamisi minnakse Hondurase ja Tšiiliga. Seekord saab üle hulga aja koondise eest oma oskuseid näidata AC Milani ründaja Robinho, kes kuulus viimati rahvusesindusse kaks aastat tagasi.

Robinho on olnud tänavu Milani ridades heas vormis ja seega ei ole koondisekutse ka suureks üllatuseks. Samas saavad enese näitamiseks võimaluse ka Londoni Chelsea poolkaitsja Willian ning PSG 19-aastane keskkaitsja Marquinhos, kirjutab Reuters.

Samal ajal jäeti valikust taaskord välja AC Milani ridadesse kuuluv poolkaitsja Kaká, kes on samuti viimasel ajal vormi kogunud. Valikust jäi välja ka Tottenhami poolkaitsja Sandro. Seekord kuulub koondisesse vaid kaks mängijat Brasiilia liigast. Rahvusesinduse juhendaja Luiz Felipe Scolari sõnul on selle põhjuseks asjaolu, et praegu käivad kohalikus liigas tähtsad mängud.

Brasiilia koondis:

Väravavahid: Julio Cesar (Queens Park Rangers), Victor (Atletico Mineiro).

Kaitsjad: Thiago Silva (Paris St Germain), Dante (Müncheni Bayern), David Luiz (Chelsea), Marquinhos (Paris St Germain), Daniel Alves (Barcelona), Maicon (AS Roma), Marcelo (Real Madrid), Maxwell (Paris St Germain).

Poolkaitsjad: Lucas Leiva (Liverpool), Hernanes (Lazio), Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg), Paulinho (Tottenham Hotspur), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea).

Ründajad: Neymar (Barcelona), Bernard (Donetski Šahtar), Hulk (St. Petersburgi Zenit), Robinho (AC Milan), Jo (Atletico Mineiro).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles