Patrail kaotusest: mäng jäi esimese poolaja taha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (sinises) rünnakul.
Mait Patrail (sinises) rünnakul. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipallikoondis kaotas täna 2015. aasta MM-valiksarja avamängus koduväljakul 20:26 (13:18) Bosnia ja Hertsegoviina meeskonnale. Koondise ühe liidri Mait Patraili sõnul jäi kohtumine esimese poolaja taha.

Võrdsete heitlusena kulgenud avapoolajal lasid eestlased külalistel vahe sisse mängida seisul 9:11, kui Marius Lepp teenis karistusminutid ja külalised suutsid initsiatiivi haarata. Nii venis vahe kohati juba kuueväravaliseks.

«Võib öelda, et mäng jäi esimese poolaja taha. Teisel poolajal olime rünnakul head, aga ei realiseerinud oma võimalusi ära,» rääkis Patrail pärast mängu.

Teist poolaega alustas Eesti paremini ja mängu lõpupoole suudeti vahe mängida korra ka kolmeväravaliseks, kui seis oli 22:25. Siis maksid aga kätte enda eksimused.

«Kui ise eksime kolm korda kuue meetri pealt järjest, siis nii seda mängu ei võida. Vaatasime küll eile nende mänguvideot ja teadsime, kuidas väravavaht liigub, aga ikkagi ei suutnud ära kasutada,» nentis Patrail.

Järgmisena kohtub Eesti alagrupimängus Lätiga, kellele sõidetakse külla pühapäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles