Bengals hädas – kolme kaitse tugitala hooaeg läbi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geno Atkinsi (97) hooaeg on raske vigastuse tõttu läbi
Geno Atkinsi (97) hooaeg on raske vigastuse tõttu läbi Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsi kohal on hallid pilved – viimase kolme mänguga on ilma jäädud kolmest kaitseliini tugitalast, kellest Geno Atkinsi puudumine annab meeskonnale ilmselt tugevalt tunda.

Kaks nädalat tagasi murdis cornerback Leon Hall kohtumises Detroidi vastu Achilleuse kõõluse. Nädal tagasi liitus laatsaretiga defensive back Taylor Mays, kelle hooaja lõpetas õlavigastus. Ööl vastu tänast sai aga raske vigastuse Bengalsi kaitseliini üks parimaid mehi defensive tackle Geno Atkins. Ka tema hooaeg on lõppenud – mehel diagnoositi põlve ristsidemete rebend.

ESPN kirjutab, et Bengals ei saa endale rohkem vigastusi lubada – kui keegi võtmemeestest peaks veel hooaja vigastuse tõttu lõpetama, siis nõrgendaks see meeskonda oluliselt. Kardetavasti võib ainuüksi Atkinsi vigastus meeskonna tulemustele tugeva jälje jätta, sest tema jaoks võrdset asendusmeest ei ole. Viimase kahe hooaja jooksul on Atkins olnud NFLi üks kõige domineerivamaid kaitsjaid. Kohtumises Miamiga asendas Atkinsit Brandon Thompson.

Läinud ööl toimunud kohtumises pidid Hunt ja Bengals tunnistama Miami Dolphinsi 20:22 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles