Buffon võib Inglismaale siirduda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise väravavaht Gianluigi Buffon avaldas, et kui praegune koduklubi Juventus on teda valmis sel suvel müüma, siirduks ta hea meelega Inglismaa meistriliigasse.

Juventusel on tänavune hooaeg üsna kehvalt kulgenud, praegu ollakse Itaalia meistriliigas alles 7. kohal. 32-aastase väravavahi müümisest saadava tulu eest oleks aga võimalik järgmiseks hooajaks tugevam meeskond kokku panna, kirjutab Reuters.

«Kui pean minema, oleks Inglismaa minu sihtkohaks,» ütles Buffon intervjuus Itaalia telekanalile Sky TV. «Kui peaksin lahkuma, oleks see vastastikusel kokkuleppel. Juventus on alati olnud minu prioriteet, eks ole näha, kas otsustame koos jätkata, aga praegu pole veel midagi kindlat.»

Eelmisel aastal soovis Buffoni enda ridadesse saada Manchester City, ent itaallane ütles neile ära, tuues põhjuseks selle, et meeskond polevat liiga suur, et teda ahvatleda.

Väidetavalt soovib Inglismaa suurklubidest sel suvel uut väravavahti soetada Londoni Arsenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles