Lewandowski kübaratrikk viis Dortmundi tabeli tippu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski on üheksa väravaga Bundesliga hetke suurim väravakütt
Robert Lewandowski on üheksa väravaga Bundesliga hetke suurim väravakütt Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas jätkub tunamulluse meistermeeskonna Dortmundi Borussia hea hoog. Eile võideti 6:1 Stuttagardit ning vähemalt kuni tänase õhtuni tõusti liiga liidriks.

Dortmundi jaoks ei alanud mäng kuigi hästi, sest 13. minutil viis tuneeslane Karim Haggui Stuttgardi juhtima. Külalismeeskonna pidu kaua ei kestnud, sest 19. minutil viigistas Sokratis Papastathopoulus mänguseisu ja kolm minutit hiljem viis Marco Reusi täpne löök Borussia juhtima.

Teisel poolajal algas aga Robert Lewandowski sõu, kes kiirelt 54., 56. ja 72. minutil kübaratriki vormistas. Lõppskoori vormistas üheksa minutit enne mängu lõppu Pierre-Emerick Aubameyang.

Dortmundil on 11st mängust kirjas üheksa võitu ningm üks viik ja kaotus. Hetkel ollakse 28 punktiga esikohal. Teisel kohal asuval Müncheni Bayernil on kaks punkti vähem, kuid neil on ka üks mäng vähem peetud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles