Liidrina jätkav Arsenal seljatas koduväljakul Liverpooli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali avavärava autor Santi Cazorla (paremal) ja Bacary Sagna tähistavad võitu Liverpooli üle.
Arsenali avavärava autor Santi Cazorla (paremal) ja Bacary Sagna tähistavad võitu Liverpooli üle. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkab suurepärast hooaega Londoni Arsenal, kes alistas kümnendas voorus koduplatsil Liverpooli 2:0.

Tänavu liigas kaheksa võidu kõrvale vaid ühe viigi ja ühe kaotuse saanud Arsenali viis juba 19. minutil juhtima Santi Cazorla ning 59. minutil lõi teise värava Aaron Ramsey. Liigatabelis on 25 punkti kogunud Arsenali edu lähimate jälitajate ees nüüd viis punkti - nii täna üllatuslikult Newcastle'ile alla jäänud Chelsea kui ka Liverpool on kogunud 20 punkti.

Võidu võtsid täna mõlemad Manchesteri klubid, seejuures lustis eriti tunamullune Inglismaa meister Manchester City. kes kostitas Norwichit koduplatsil seitsme vastuseta väravaga. 7:0 võidumängus said lisaks Bradley Johnsoni omaväravale jala valgeks kuus erinevat City meest - David Silva, Matija Nastasic, Alvaro Negredo, Yaya Toure, Sergio Agüero ja Edin Džeko. Cityl on nüüd tabelis 19 punkti, mis annab neile neljanda koha.

Kahe punktiga jääb linnarivaalidest maha Manchester United, kes alistas võõrsil 3:1 Fulhami. Mäng tehti ära juba esimese 22 minutiga, kui väravad lõid Antonio Valencia, Robin van Persie ja Wayne Rooney. Võõrustajate auvärava lõi teisel poolajal Alex Kacaniklic. Tabelis on United siiski endiselt alles 8. kohal.

Teistes kohtumistes tegid Stoke ja Southampton 1:1 ning West Ham ja Aston Villa 0:0 viigi, West Bromwich Albion alistas 2:0 Crystal Palace'i ja Hull 1:0 Sunderlandi. Seejuures mängis Sunderland terve teise poolaja üheksakesi, sest avapoolaja lõpus said jõhkrate vigade eest otse punase kaardi nii Lee Cattermole kui ka Andrea Dossena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles