Levadia võttis Paide vastu järjekordse võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliigas peetud 35. vooru viimases mängus alistas eelmises voorus meistritiitli kindlustanud Tallinna Levadia 1:0 Paide Linnameeskonna. Mängu ainsa värava lõi 50. minutil kauglöögist Andreas Raudsepp. Levadia on voor enne hooaja lõppu kogunud 88 ja Paide 44 punkti.

Enne mängu:

Levadia võitis läinud nädalavahetusel võõrsil Infonetti ning kindlustas Premium liiga tiitli. Paide lõpetab hooaja viienda kohaga, läinud nädalavahetusel jäädi aga 0:3 kodus alla Narva Transile. Kahe meeskonna omavahelised kohtumised on sellel liigahooajal alati lõppenud Levadia võiduga.

Levadia abitreener Indrek Zelinski: «Värskete Eesti meistritena peame austava staatuse vääriliselt esinema ega lase latti allapoole. Hooaja viimasel kodumängul tahame ilusa jalgpalli ja loodetavasti võiduga tänada kõiki oma poolehoidjaid ja publikut. Vastastele me mingit allahindlust ei tee, läheme kahte viimast liigamängu võitma.»

Poolkaitsja Ilja Antonov: «Vaatamata sellele, et meie oleme Eesti meistrid ja Paide lõpetab hooaja viienda kohaga, võib oodata väga võitluslikku ja põnevat kohtumist. Tahame hooaja viimase kodumängu kindlasti võita ning kuldse aasta Eesti meistrite vääriliselt lõpetada. Võiduga tahame tänada kõiki FC Levadia fänne ja noormängijaid, kes meie meeskonda uskusid ning meid kogu hooaja vältel toetasid!»

Paide loots Meelis Rooba: «Paidel on viimane võimalus värske meistriga mõõtu võtta, usun, et mehed on mänguks valmis ja teevad hea pingutuse!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles