Patrail: tegime lolle vigu ega mänginud võistkondlikult

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti käsipallikoondislane Mait Patrail tunnistas pärast 25:35 Lätile kaotatud MM-valikmängu, et vastase võit oli teenitud.

«See suur vahe ei näita, et meil kaitse kogu mängu jooksul oleks kehv olnud, aga viimased kümme minutit olid mehed juba alla andnud. Ise tegime lolle vigu ega mänginud võistkondlikult,» nentis Patrail. «Läti mängis täna agressiivselt ka ja me ei saanud vastu. Enamasti olime kahe-kolme väravaga taga, aga siis ei suutnud enda võimalusi ära panna.»

Peatreener Jüri Lepp sõnas samuti, et Eestil ei õnnestunud oma mängu käima saada. «Täna olid lätlased selgemalt tugevamad, eriti kui neil Krištopans väljakul oli. Mingitel hetkedel tegutsesime kaitses paremini, aga siis jälle murdusime. Meil endal olid mitmel korral head võimalused, aga jätsime oma arvulised ülekaalud kasutamata. Rünnakul jäi mäng seisma ja ei jõutud kuhugi,» lausus juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles