Uus investor annab Lotusele täiesti uue hingamise

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotuse vormelimeeskonna rahaline seis on paranemas
Lotuse vormelimeeskonna rahaline seis on paranemas Foto: SCANPIX

Lotuse vormelimeeskonna rahalised raskused paistavad lõppevat, kuna äsja jõuti kokkuleppele suurinvestori Quantum Motosportsiga. Nüüd saab oma palga kätte meeskonna esisõitja Kimi Räikkönen ning suuremad vahendid annavad rohkem vabadust ka soomlasele asendaja leidmiseks. Investorid ütlesid, et tahavad Räikköneni asemel näha tiimis Nico Hülkenbergi.

Eelmisel nädalal levis meedias info, et väga talendikas Hülkenberg peab rahapuuduse tõttu jätkama karjääri Sauberis ja Lotusega liitub paksu rahakotiga Pastor Maldonado. Quantum Motospordi juht Mansoor Ijaz ütles aga Autospordile, et plaanid on muutunud. «Uute osanikena oleme väga selgelt välja öelnud, kes on meie eelistus. Lootsin, et sõitjate vahetus toimub pehmemalt, kuid meie usume, et uueks piloodiks saab Hülkenberg,» selgitas Ijaz.

Ijaz ei soovinud kommenteerida, millal Hülkenbergiga leping alla kirjutatakse. «See osa ei ole minu kommenteerida. Tean, et Nico on väga elevil ja loodan, et sõlmime lepingu juba lähiajal.»

Eelmisel nädalal võtsid Hülkenbergi kohta sõna ka valitsev maailmameister Sebastian Vettel ja legendaarne Niki Lauda, kelle arvates väärib Hülkenberg paremat meeskonda kui Sauber. Paistab, et nüüd on sakslase jaoks kõik lõpuks paika loksumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles