Rahulolematu Ancelotti: Blatteri vabandus pole piisav

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti hinnangul ei ole rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) presidendi Sepp Blatteri napp vabandus meeskonna staari Cristiano Ronaldo komandöriks kutsumise ja hea välimuse kommenteerimise eest piisav.

Blatteri ja Madridi Reali vahel lahvatas skandaal eelmisel nädalal, kui Blatter võrdles Reali ja nende suurima koduse konkurendi Barcelona ründeässasid Ronaldot ning Lionel Messit. Kui Barcelona staar sai FIFA presidendilt kiita, siis Ronaldot kutsus Blatter karmiks komandöriks ning vihjas, et portugaallane kulutab liiga palju aega oma välimuse eest hoolitsemisele.

Real ei olnud Blatteri sõnavõtuga rahul ja klubi president Florentino Perez saatis FIFAsse kirja, milles nõuti juhtunu kohta selgitust. Selle peale vabandas Blatter Twitteri teel ning kirjutas oma kontol nii: «Kallis @Cristiano. Ma vabandan, kui sind solvas minu väike nali, mille tegin reedesel üritusel. Ma ei soovinud sind solvata.»

Hispaania klubi peatreener Ancelotti polnud aga jalgpallimaailma ühe mõjukama mehe vabandusega rahul ning väitis, et kahju klubile ja Ronaldole on juba tehtud.

«Blatteri vabandus? Kahju on juba tehtud. Mõnikord on targem enne rääkimist natuke mõelda või lugeda mõttes näiteks kümneni,» kritiseeris Ancelotti Blatteri käitumist. «Cristiano on väga professionaalne ja tõsine mängija. Ta annab endast igas mängus parima ja ma ei saa temalt rohkem nõuda,» kiitis Ancelotti oma meeskonna staari.

Ronaldo ise vastas Blatteri kommentaaridele mängus Sevilla vastu tehtud väravatähistusega, kus ta imiteeris sõjaväelist tervitust, vihjates sellega FIFA presidendi komandöri-kommentaarile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles