Müncheni Bayern jäi Meistrite liiga mängu eel ilma ühest staarist

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi staar Arjen Robben ei saa meeskonda aidata homses Meistrite liiga võõrsilmängus Viktoria Plzeniga, sest hollandlast vaevab endiselt kubemevigastus.

Täna Tšehhi reisinud Bayern jättis Robbeni Saksamaale, et ründeäss saaks ravida kubemevigastust, mille ta suutis hankida eelmisel kuul peetud liigamängus Berliini Hertha vastu. Robben jätkab treenimist individuaalse programmi alusel.

Hollandi koondislane puudus vigastuse tõttu ka laupäeval Saksamaa liigas peetud 2:1 võidumängus Hoffenheimi vastu. Siis võttis Robbeni koha üle Thomas Müller.

Meistrite liiga valitsevad tšempionid mängivad homme korduskohtumist Plzeniga, keda oktoobri teises pooles võideti kodus 5:0. Tiitlikaitsjad jätkavad D-alagrupis üheksa punktiga täiseduga, Plzen seni punkti- ega võiduarvet avada pole suutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles