Tottenhami väravavahi tõsine peapõrutus tekitas skandaali

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugo Lloris pärast kokkupõrget Romelu Lukakuga.
Hugo Lloris pärast kokkupõrget Romelu Lukakuga. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) peaarst Jiri Dvorak ja ajuvigastustega tegelev heategevusorganisatsioon Headway kritiseerisid Tottenhami jalgpalliklubi selle eest, et nad lubasid eilses mängus Evertoniga oma väravavahil Hugo Lloris'l pärast ränka kokkupõrget Romelu Lukakuga mängimist jätkata.

See, et Lloris'd pärast seda, kui Lukaku põlv tema pead tabas, välja ei vahetatud, pakkus FIFA peaarstile Dvorakile hämmingut, vahendas Soccernet.ee.

Dvoraki sõnul oli 99% suurune võimalus, et väravavaht sai intsidendi järel peapõrutuse.

Headway organisatsiooni sõnul näitas klubi üles vastutustundetut käitumist Lloris' tervise vastu, sest kui inimene saab nii suure hoobi, et ta teadvuse kaotab, peaks ta koheselt vajalikku meditsiinilist järelvalvet saama, kuna füsioterapeut või arst ei suuda väljakul olles täpselt paika panna, kui tõsine tervisekahjustus on, sest sümptomid võivad hiljem välja lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles