Purjus Vene jalgpallifännid sundisid lennuki marsruuti muutma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA fännid.
Moskva CSKA fännid. Foto: SCANPIX

EasyJeti lennuk, mis oli teel Moskvast Manchesteri, pidi marsruuti muutma ja tegema ootamatu vahemaandumise Kopenhaagenis, et politsei saaks pardalt maha tõsta purjus Vene jalgpallifännid.

Moskva CSKA kohtub täna õhtul Meistrite liigas võõrsil Manchester Cityga ning EasyJeti lennuk oli täis mängule lendavaid jalgpallifänne. Üks neist hakkas aga väidetavalt purjuspäi lennukimeeskonnaga tüli norima ning kui ta ühele meeskonnaliikmele lausa kättpidi kallale läks, ei jäänudki pilootidel muud üle, kui Kopenhaagenis plaanimata vahepeatus teha.

Purjus kodanik tõsteti lennukist maha, kuid seejärel hakkasid protestima tema sõbrad ning Taani politsei pidi ka nemad pardalt maha eskortima. 146 reisijat ootasid seetõttu enam kui tund aega, enne kui lend sai jätkuda.

«Meie lend oli sunnitud pöörduma Kopenhaagenisse, sest üks reisija häiris pardal teiste rahu ning eemaldati lennukist otsekohe pärast maandumist. Paraku pidi kapten enne taas õhku tõusmist tegema otsuse eemaldada veel kuus reisijat. Seejärel jätkas lennuk teekonda Manchesteri ja maandus väikese viivituse järel edukalt,» vahendab Manchester Evening News EasyJeti pressiesindaja sõnu.

CSKA ja City eelmise vooru omavahelise kohtumise võitis Moskvas 2:1 City, kes on Meistrite liiga D-alagrupis kuue punktiga teisel kohal. CSKAl on kolme vooru järel kolm punkti, alagruppi juhib täisedu üheksa punktiga Müncheni Bayern.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles