Nabi treener andis maadluslegendi rünnakutele vastulöögi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi Tallinna lennujaamas pärast Budapesti maadluse maailmameistrivõistlustel hõbeda võitmist.
Heiki Nabi Tallinna lennujaamas pärast Budapesti maadluse maailmameistrivõistlustel hõbeda võitmist. Foto: Mihkel Maripuu

Peterburi portaal Sport Uik-end intervjueeris maadluslegend Aleksandr Karelinit, kes rääkis paljust, kuid reeglite teemani jõudes torkas kõvasti eestlaste suunas, kritiseerides Heiki Nabi hõbemedalivõitu Londoni olümpial. Nabi treener Henn Põlluste andis Karelinile vastulöögi, kirjutab Õhtuleht.

«Meil oli räige juhtum Londoni olümpiamängudel, kui Eesti mees Heiki Nabi võitis raskekaalus medali ainsatki tehnilist tegevust sooritamata!» kurjustas Karelin.

«Kui ma nüüd tagantjärele seda võistlust vaatan… enda kaitsmine ja vastase vahelevõtmine olid asjad, mis andsid punkte!» lausus Põlluste seepeale Õhtulehele. «Ma ei leia mingit põhjust, miks peaks selles kontekstis Heikit eraldi välja tooma. Kui maailma 20 paremat meest sinna (olümpiale – toim) lastakse, siis ilusaid võtteid praktiliselt ei tulegi – võrdsete vastaste vahel tehakse neid vähe,» sõnas Põlluste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles