Maret Ani pääses viimasel hetkel üksikmängus olümpiale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani
Maret Ani Foto: Liis Treimann

Eesti tennise teine number Maret Ani pidi Pekingi olümpiamängudel algselt koos Kaia Kanepiga kaasa tegema vaid paarismängus, kuid eile Hiina pealinna saabunud Ani sai täna rõõmustava uudise osaks – ta saab osaleda ka üksikmängus.

Nimelt teatas Prantsusmaa esindaja Tatjana Golovin (WTA 28) kõigest päev enne olümpia tenniseturniiri algust, et loobub seljavigastuse tõttu võistlemisest, temast tühjaks jäänud koht otsustati anda Anile (WTA 97).



Seega mängib 26-aastane Ani avaringis 21-aastase tšehhitari Lucie Safarovaga (WTA 74). Aasta tagasi oli Safarova edetabelis koguni 22. positsioonil, ent tänavune hooaeg pole tšehhitarile nii edukas olnud.



Seni on nad omavahel kohtunud kaks korda. Kolm aastat tagasi peetud mängudes jäi kord peale Ani, kord Safarova.



Ani ja Safarova mäng toimub ilmselt homme. Eesti aja järgi esmaspäeva hommikul peab oma avaringi kohtumise ka Kanepi, kes on vastamisi itaallanna Flavia Pennettaga. Ka Kanepi ja Ani paarismäng peaks toimuma homme, seal võtavad eestlannad mõõtu tugeva Valgevene paari Victoria Azarenka ja Tatjana Putšenkoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles