Tammeka lootus jäi pärast Kuressaare alistamist elama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka meeskond.
Tartu Tammeka meeskond. Foto: Rein Murakas

Eesti jalgpallimeistrivõistluste 32. vooru kaks korda edasi lükatud mängus alistas Tartu Tammeka Tallinnas 3:2 Kuressaare ning säilitas lootuse pääseda 9. kohast ja üleminekumängudest.

Tamme staadioni ebarahuldava olukorra tõttu eilselt tänasele lükatud ja Tallinnas toodud mängus asus Kuressaare 11. minutil juhtima, kui täpne oli Elari Valmas. Rasmus Tomson suutis siiski 21. minutil viigistada ja poolajale mindigi seisul 1:1.

Teisel poolajal suutis Tammeka saarlaste väravaluku lahti muukida 66. minutil, kui väravavaht Vadim Gurnik tõmbas karistusalas pikali Kristjan Tiiriku ja penalti realiseeris Heiko Tamm. 81. minutil kasvatas Siim Tenno Tammeka edu juba kaheväravaliseks, kuid mängu tõi veel pinget Karl Mööli tabamus 90. minutil. Nelja lisaminuti jooksul Kuressaare siiski enam viigiväravani ei jõudnud.

Kolm võidupunkti tähendavad, et Tammekal on nüüd tabelis 32 punkti ning võimalus veel mööduda 34 punkti peal olevast Tallinna Kalevist ja tõusta 8. kohale. Viimases voorus kohtub Tammeka koduväljakul Nõmme Kaljuga, Kalev sõidab aga külla Paide Linnameeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles