Messi läheneb suure hooga Meistrite liiga kõigi aegade rekordile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi väravat tähistamas.
Lionel Messi väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

FC Barcelona tähtmängija Lionel Messi lõi eile jalgpalli Meistrite liigas taas kaks väravat, kui tema tööandja alistas 3:1 AC Milani.

Messi on nüüdseks Meistrite liigas löönud kokku 65 väravat ja sellega hoiab ta kõigi aegade edetabelis jätkuvalt teist kohta, kuid esikohal olevast Madridi Reali legendist Raul’ist (Raul lõi Meistrite liigas 71 väravat) lahutab teda nüüd veel vaid kuus tabamust.

«Ma olen pärast vigastust taas oma rütmi leidmas. Mind aitab kõige rohkem see, kui saan taaskord mängida kõik 90 minutit, et harjuda mängutempoga. Sel korral oli kaks vigastust küllaltki lühikese vahega ja selline asi annab tunda,» sõnas Messi uefa.com’ile vahepealse madalseisu kohta.

Kolmandat kohta kindlustas sel nädalal Cristiano Ronaldo, kes sai ka kirja ühe värava 2:2 viigimängus Torino Juventusega. Nüüd on Ronaldol kolmandana kirjas 58 väravat.

Neljandal kohal on 56 väravaga Ruud van Nistlerooy, viies Thierry Henry 50 ja kuues Alfredo di Stefano 49 tabamusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles